Вести:

среда, 14. јун 2023.

Позната имена тројице припадника тзв. ''Косовске полиције'' ухапшених код Рашке

среда, 14. јун 2023. | Уреднички колегијум 0

У дубини територије централне Србије данас су ухапшена три лица албанске националности која се сумњиче за покушај извођења терористичких акција, саопштио је МУП Србије.

У дубини територије централне Србије данас су ухапшена три лица албанске националности која се сумњиче за покушај извођења терористичких акција, саопштио је МУП Србије.
Приведени: Рифат Зека, Бећири Сефа и Мустава Шем



Велику прашину у јавности подигла је вест да су, како је из МУП-а Србије саопштено, ухапшена тројица припадника специјалних јединица тзв. "Косовске полиције".

Како КМ новине сазнају, приведени су Рифат Зека, Бећири Сефа и Мустава Шем (на насловној фотографији) и реч је о регуларним припадницима такозване "Косовске полиције" а не о специјалцима.


За сада ово хапшење изазива сумњу јер су ухапшени већ у поодмаклим годинама и тешко је да су физички спремни за напор који изискују операција терористичког типа. Уосталом, о њиховој физичкој спремности говоре и конституције њихових тела. Због тога постоји сумња да је реч о хапшењу које је договорено од стране издајничког режима у Београду, сепаратистичког са Косова и Метохије и мозга операције отимања Косова и метохије од Србије, некога из америчке администрације.

О потреби за новим, монтираним и лажним немирима на Косову и Метохији, писали смо утексту "Ове недеље на Косову и Метохији у припреми ново ратно стање... и овај пут лажно"

Претпоставка је да ово хапшење има за циљ да умири Србе на Косову и Метохији после јучерашње разбојничке отмице Србина у Косовској Митровици чије је незадовољство након тога кулминирало. Показано је највеће нетрпљење према "Српској листи", странци која функционише искључиво у режиму шиптарских сепаратиста и која је највише допринела да на северу КиМ ојача сепаратистички систем. Уколико та странка буде елиминисана од српског народа у покрајини, издаја ће бити онемогућена. Зато се верује у могућност да циљ овог, иначе веома сумњивог хапшења, јесте управо да умири Србе и сепаратистичкој "Српској листи" омногући наставак спровођења издаје коју врши Александар Вучић



* * *

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине