Вести:

субота, 17. јун 2023.

Припадници сепаратистичких ''специјалних јединица'' претукли двоје деце, брата и сестру

субота, 17. јун 2023. | Уреднички колегијум 0

Специјалци при шиптарском сепаратистичком систему претукли су вечерас двоје деце, брата и сестру, од 17 и 15 година у Житковцу код Звечана. Деца су тешко повређена и збринута у KБЦ Косовска Митровица.

Сепаратисти при шиптарском сепаратистичком систему претукли су вечерас двоје деце, брата и сестру, од 17 и 15 година у Житковцу код Звечана. Деца су тешко повређена и збринута у KБЦ Косовска Митровица.
Фото: Тзв. "Косовска полиција" у Звечану/ КМ новине


Малолетни K. Р. и Д. Р, брат и сестра брутално су вечерас претучени у селу Житковац, општина Звечан док су возила квад. Без икаквог разлога, сепаратистички криминалци у униформама насрнули су на девојчицу и дечака српске националности и претукли их наневши им телесне повреде, које су захтевале медицински третман у KБЦ Kосовска Митровица.

Дечји хирург др Бобан Митровић рекао је да су деца у стању великог психичког шока, али су стабилно и нису животно угрожена.

Они су их присилно зауставили док су возили квад, малтретирали их, гурали, а потом и физички на њих насрнули.

Дечак је добио више удараца у пределу главе и ударац ногом у пределу слабина, док је сестра која је била сувозач, брутално скинута са морора и вучена по земљи при чему је задобила контузионе повреде десног рамена.

Брат и сестра су са модрицама и хематомима у пратњи мајке примљени одмах на одељење хирургије где им се указује сва неопходна помоћ и врши комплетна дијагностика.



* * *

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине